Faskiapallot


FASKIAT ovat lihaksia ympäröiviä kalvoja. Eri lihasten kalvot yhdistyvät toisiinsa muodostaen koko kehon kattavan toiminnallisen verkoston.  Faskioiden kireys aiheuttaa kiputiloja , joiden vuoksi kehoon saattaa tulla liikerajoitteita . Kireys voi johtua esimerkiksi liiasta istumisesta, stressistä, vääränlaisista liikeradoista. Lihaksen ylirasitus tai heikkous sekä kehonhuollon unohtaminen voivat myös vaikuttaa faskioiden kireyteen.

Faskioiden tiukentuesssa lihasten toiminta heikkenee, lihas kipeytyy ja nivelen toiminta rajoittuu. 


Voit ostaa palloja , kun käyt hieronnassa tai tilaa laittamalla viestiä sähköpostiin : info@malleoli.fi  tai

puhelimeen: 0505764462

Kirjoita tilaukseen  nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi ja mitä palloja tilaat. Lähetän sinulle maksutiedot. Maksettuasi lähetän ostoksesi.  

FASKIAPALLO   8,- / KPL

TUPLAPALLO  15,-/ KPL

Hintaan lisätään lähetyskulut.Faskiapallo on helppo ja tehokas apulainen lihashuoltoon. Pallon avulla pääsee itse käsiksi myös kehon syviin lihaksiin. Pallo asetetaan käsiteltävän lihaksen alle ja rullataan edestakaisin . Lihakseen kohdistetaan pallon avulla painetta , joka venyttää lihassyitä. Kipu hellittää ja käsittely parantaa verenkiertoa. 

Faskiapalloa voit käyttää lähes koko kehon alueelle, mutta eniten sitä käytetään  jalkapohjan , pohkeiden, reisien alueilla sekä hartioiden ja niskan hierontaan. Myös pienen rintalihaksen hoitaminen onnistuu pallolla.

Palloa käyttäessä kannattaa muistaa , että liian kova lihakseen kohdistuva paine ei ole hyväksi. Eli aloita kevyellä rullauksella ja jos kipeitä pisteitä löytyy, voit viipyä siinä vähän aikaa.