Olen Marja-Leena Perttula , ihan jo aikuinen suurperheen äiti, mummu, hortonomi ja keväästä 2019 lähtien myös koulutettu hieroja. 

Koulutus-ja työtaustani:

80-luku:             - ylioppilas, puutarhuri, hortonomi

90-luku:             - töissä ja  kotiäitinä

2000-luvulla:    - kotiäitinä ja töissä . 

Vuodesta 2008 lähtien kevät-kesäkaudella neuvonta-ja myyntitöissä Piha ja Puutarha J. Ahvenjärvellä Ylivieskassa.  Puutarhalta minut löytää jatkossakin kesäisin.

2019:                 -  hierojan ammattitutkinto, Kokkola

2019-2020:      -   jäsenkorjauskoulutus , Kaustinen

2022:                -  purentalihashierontakoulutus, Kokkola


Hierontaan tutustuin lyhytkursseilla Kaustisella vuosina 2010 ja 2011 ja hierojan ammatti alkoi kiinnostaa yhä enemmän vuosien varrella. Vuoden 2018 syksyllä pystyin sitten toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni ja suoritin hierojan ammattitutkinnon  Kokkolassa, erikoisammattitutkinnon osana oli kivun hoito.Tarina Malleolin takana:

Malleolit ovat nilkassa sijaisevat kehräsluut.

Muistan jo pikkutyttönä joutuneeni hoidattamaan nilkkojani nyrjähdysten ja venähdysten vuoksi. Silloin en vielä tiennyt, että ne paikat joista nilkkavaivojani useimmiten hoidettiin , olivat malleolien ympäristöt . Opiskeluaikana aloin ymmärtää , miksi ne ovat niin keskeiset kohdat nilkassa ja mikä siellä kipua voi aiheuttaa. No nilkkani eivät ole lapsuudesta kovasti muuttuneet; yhä on malleolieni ympärillä aina jotain mielenkiintoista tekeillä.

Lempinimeni- Mallu -vaikutti myös yrityksen nimen valintaan. Se on nimi, joka on kulkenut mukanani lapsesta lähtien ja perheeni  ja osa ystävistänikin kutsuvat minua yhä sillä nimellä. 

Eli läheinen suhde kehräsluihin  + lempinimeni = Malleoli.